Doe mee

Van begin maart tot eind mei organiseren we klankbordgroepen voor de Borsbekenaar. We nemen een duik in vijf thema’s.

In deze klankbordgroepen krijg je inzicht de lopende gesprekken tussen Borsbeek en Antwerpen en kun je per thema je stem laten horen. 

Klankbordgroepen in vijf thema's

klankbordgroepen

1. Veiligheid - 20 maart 2023

Wat betekent een fusie voor de veiligheid van de Borsbekenaar? Tijdens deze klankbordgroep krijg je inzicht in de fusiegesprekken en kun je vragen stellen aan Siegfried Mertens, hoofdcommissaris Politiezone Minos en Kapitein Dirk Vanuffel brandweer Zone Rand.

loket borsbeek, medewerker en burger

2. Interne werking & dienstverlening - 18 april 2023

Hoe verandert een fusie de interne werking en dienstverlening van Borsbeek? Tijdens deze klankbordgroep krijg je inzicht in de fusiegesprekken en kun je vragen stellen aan een burgemeester van één van de huidige Antwerpse districten.

3. Onderwijs & kinderopvang - 25 april 2023

Wat betekent een fusie voor het onderwijs en de kinderopvang in Borsbeek? Tijdens deze klankbordgroep krijg je inzicht in de fusiegesprekken en kun je vragen stellen aan Gonda Verhaert, directeur stedelijk onderwijs (Antwerpen).

klankbordgroep omgeving

4. Omgeving - 8 mei 2023

Welke impact heeft een fusie op de omgeving in Borsbeek? Tijdens deze klankbordgroep krijg je inzicht in de fusiegesprekken en kun je vragen stellen aan Frans Lauwers, kabinetschef van schepen De Ridder (Antwerpen).

5. Vrije Tijd - 15 mei 2023

Wat gebeurt er met het vrijetijdsaanbod (bibliotheek, cultuur, sport, jeugd, senioren, etc.)? Tijdens deze klankbordgroep krijg je inzicht in de fusiegesprekken en kun je vragen stellen aan Steven Thielemans, directeur talentontwikkeling en vrije tijdsbeleving (Antwerpen).

Praktische info

De klankbordgroepen vinden telkens plaats in de Polyvalente zaal van Fort 3, Borsbeek, van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Om de voorbereiding zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen we je om per klankbordgroep vooraf in te schrijven.  Je kunt ook bellen naar het loket op telefoonnummer +32 3 320 94 00 om telefonisch in te schrijven.

Deel dit bericht

Een initiatief van